Λίλα Αμανατίδου

Το 2012 δημιούργησε το δικό της blog ομορφιάς “Beauty Maniac”, με το οποίο ήταν υποψήφια στα βραβεία του περιοδικού “Marie Claire Blog Awards” στην κατηγορία Best Beauty Blog το 2016. Το 2017 πήρε το πτυχίο της στο “Beauty Foundation Level” από τη σχολή μακιγιάζ London Makeup Institute

Από το 2019 έως το 2020, εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια ομορφιάς και μακιγιάζ στην εταιρία Korres, για τη Βόρεια Ελλάδα. 

Επιπλέον, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος “E-business and digital marketing” του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Έχει πάθος για το χώρο της ομορφιάς και το μακιγιάζ και θέλει πάντα να ενημερώνεται για όλα τα τελευταία νέα.

Ενημερώνεται πάντα για όλα τα τελευταία trends τόσο στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας, όσο και σε αυτόν του digital marketing και των social media. Εργάζεται επαγγελματικά στο χώρο των social media από το 2018, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το marketing, όπως τα e-learning προγράμματα “Digital Marketing” και “Marketing Mix & Brand” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και “Basic Principles of Digital Marketing” του προγράμματος “Google Grow Greek Tourism Online”.

Στο Vita4you εργάζεται στο κομμάτι των social media, ενώ συμμετέχει και σε ενέργειες που σχετίζονται με το digital marketing.

Δείτε όλα τα άρθα