Υποκατάστατο γεύματος, η απόλαυση να χάνεις βάρος

0 Comment

weight loss

Ο ερχομός του καλοκαιρού ανανεώνει τη διάθεση και μας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας. Η απώλεια βάρους αποτελεί κάτι το οποίο όλοι επιθυμούν, ειδικά λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις. Πώς μπορούμε όμως να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά;

 

Αδυνάτισε, ελέγχοντας το ενεργειακό σου ισοζύγιο

Θερμίδες! Βρίσκονται παντού και αποτελούν την ενέργεια που προσλαμβάνουμε μέσα από την τροφή και είναι απαραίτητη για να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός. Ο πλεονασμός στην πρόσληψη θερμίδων αποτελεί την αιτία που η ζυγαριά ανεβαίνει, τα ρούχα στενεύουν και η ψυχολογία μας πέφτει. Πώς εξηγείται αυτό; Με απλά μαθηματικά! Όταν οι θερμίδες που καίμε είναι περισσότερες από αυτές που προσλαμβάνουμε από τα γεύματα τότε χάνουμε βάρος. Αντίθετα, όταν οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε είναι περισσότερες από αυτές που καιίμε, παίρνουμε βάρος. Επιστημονικά αυτό αναφέρεται ως ενεργειακό ισοζύγιο. Ο “έλεγχος” λοιπόν των θερμίδων μας οδηγεί στην απώλεια βάρους.

 

Υποκατάστατα γεύματος, ό τρόπος για να χάσετε εύκολα βάρος

Όλοι θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του βάρους στα χέρια τους, ειδικά αυτήν την εποχή. Τα υποκατάστατα γεύματος αποτελούν μια τεκμηριωμένη μέθοδο απώλειας βάρους, εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA). Ουσιαστικά αποτελούν γεύματα που παρασκευάζονται συνήθως με νερό, γάλα ή γιαούρτι και υποκαθιστούν ένα ή περισσότερα γεύματα της ημέρας. Συμβάλλουν τόσο στη διατήρηρη όσο και στην απώλεια βάρους, ανάλογα με τον αριθμό των γευμάτων που υποκαθίστανται. Απαραίτητη προϋπόθεση για σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι, το υποκατάστατο που θα επιλέξετε , να έχει μια σωστή αναλογία υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπαρών καθώς και και όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

 

6 λόγοι που θα σε κάνουν να επιλέξεις τα υποκατάστατα γεύματος

1. Μπορείς να τα εντάξεις στο καθημερινό διαιτολόγιό σου μία ή δύο φορές, ανάλογα με τις ανάγκες σου.
2. Τα υποκατάστατα διατροφής έχουν περάσει πλέον σε άλλη διάσταση. Αποτελούν ισορροπημένα γεύματα τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις διατροφικές ανάγκες, καθώς περιέχουν όλα τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά.
3. Το ενεργειακό τους περιεχόμενο κυμαίνεται από 200-400 θερμίδες ανά μερίδα.
4. Είναι ιδιαίτερα χορταστικά, υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγετε ένα πλήρες και ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, με την ενδεδειγμένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
5. Είναι εύκολα στη χρήση, πρακτικά, χορταστικά, νόστιμα και ισοδύναμα με ένα ισορροπημένο πιάτο.
6. Ιδανικά για όσους δεν προλαβαίνουν να προετοιμάσουν ή να μαγειρεύψουν το φαγητό τους.

Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό στο αδυνάτισμα. Για εσένα που θέλεις να τρως, να απολαμβάνεις και να χάνεις βάρος, η Power Health προτείνει Top Diet. Βασίζεται στη μέθοδο της υποκατάστασης γευμάτων και αποδεδειγμένα συμβάλλει στην απώλεια κιλών στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Το Top Diet αποτελεί ένα καινοτόμο και πλήρως ισορροπημένο γεύμα, υψηλό σε πρωτεΐνες, με 23 βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία. Έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο αδυνάτισμα γιατί:

  • Είναι πλήρες και χορταστικό.
  • Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμού, μειώνοντας την πείνα.
  • Είναι χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά.
  • Έχει 235 έως 275 θερμίδες, ιδανικές για να υποκαταστήσεις ένα γεύμα σου!
  • Μπορείς να το απολαύσεις με γάλα ή γιαούρτι.
  • Θα το βρείτε σε 3 υπέροχες γεύσεις, μόκα, βανίλια και σοκολάτα.

 

Στο Vita4you μπορείτε να βρείτε το Top Diet σε μοναδικές τιμές, για μια ξεχωριστή εμπειρία στο αδυνάτισμα.

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο