Προστασία μετά τον ήλιο. Βρείτε το δικό σας aftersun!

0 Comment

Προστασία μετά τον ήλιο. Βρείτε το δικό σας aftersun!

Η θάλασσα, ο ήλιος και το αλάτι μπορεί να χαρίζουν ένα λαμπερό μαύρισμα αλλά δεν παύουν να ταλαιπωρούν και να αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Εάν και τα αντιηλιακά είναι άκρως απαραίτητα για την προστασία του δέρματος, το aftersun είναι εξίσου σημαντικό καθώς έρχεται να ολοκληρώσει την προστασία της επιδερμίδας.

 

Aftersun προϊόντα

Για το σώμα

Εάν είστε διστακτικοί στο κατά πόσο σας είναι απαραίτητο ένα προϊόν περιποίησης μετά τον ήλιο, δε χάνετε παρά να το δοκιμάσετε για να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Τα aftersun προϊόντα αποσκοπούν να αποκαταστήσουν την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας, να ηρεμήσουν τυχόν ερεθισμούς του δέρματος καθώς και να βελτιστοποιήσουν το μαύρισμα.

Η σύνθεσή τους περιέχει συνήθως συστατικά τα οποία προσφέρουν ανακούφιση, ενυδάτωση και επαναφέρουν την υγρασία του δέρματος, όπως αλόη, πανθενόλη, γιαούρτι, υαλουρονικό οξύ, αιθέρια έλαια, shea butter, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα. Ορισμένα εξειδικευμένα προϊόντα μπορεί να περιέχουν πεπτίδια, λιπίδια, βάλσαμο και πρεβιοτικά για την καλύτερη θρέψη και βαθύτερη αποκατάσταση της επιδερμίδας.

Συνοπτικά ένα εξειδικευμένο προϊόν aftersun προσφέρει:

 • Μείωση του αισθήματος του καύσου και δερματικών ερεθισμών
 • Επαναφορά την υγρασίας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας
 • Βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά της ξηρότητας του δέρματος
 • Αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδα
 • Μεγιστοποίηση διάρκειας μαυρίσματος
 • Προστασία από φωτογήρανση

 

Η πλούσια σύνθεσή τους όχι μόνο επαναφέρει το δέρμα στην πρότερη κατάσταση αλλά προσφέρει επιπλέον προστασία ενάντια στο οξειδωτικό stress που δημιουργεί η ηλιακή ακτινοβολία, ολοκληρώνοντας τη δράση του αντιηλιακού σας.
Σε περίπτωση εγκαύματος ή ερεθισμού από τον ήλιο, τα aftersun προϊόντα δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ που απομονώνει την πάσχουσα περιοχή και εξασφαλίζει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία αποκατάστασής του.

Για τα μαλλιά

H περιποίηση δεν περιορίζεται βέβαια μόνο στο δέρμα, καθώς τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται εξίσουν εάν όχι και παραπάνω. Το αλάτι και ο ήλιος θαμπώνουν το χρώμα των μαλλιών, ενώ επίσης αφυδατώνουν το τριχωτό, δημιουργούν ψαλίδα και κάνουν τα μαλλιά τραχιά.

Χρησιμοποιήστε ενυδατικά λάδια και σπρέι για τα μαλλιά για μετά τον ήλιο, τα οποία ενυδατώνουν τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας στην τρίχα. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, προλαμβάνουν τη δημιουργία ψαλίδας και διατηρούν τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών σας.

Tips

 • Το δέρμα μετά τον ήλιο είναι ευαίσθητο και αφυδατωμένο ακόμη και εάν δεν του φαίνεται. Για το λόγο αυτό αποφύγετε την απολέπιση καθώς θα το ερεθίσετε παραπάνω και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε λεκέδες.
 • Για άμεση ανακούφιση, ειδικά σε περιπτώσεις ηλιακού εγκαύματος, βάλτε το aftersun σας στο ψυγείο.
 • Πιείτε άφθονο νερό, καθώς οι ανάγκες σας σε δίψα αυξάνουν σημαντικά ακόμη και εάν δεν έχετε το αίσθημα της δίψας.

 

Τα προϊόντα περιποίησης μετά τον ήλιο θα σας γίνουν σας γίνουν απαραίτητα και δεν θα λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σας. Βρείτε στο Vita4you aftersun προϊόντα που σας ταιριάζουν για μια λαμπερά μαυρισμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

0 Σχόλια

  Αφήστε Σχόλιο