Νικήστε τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια με No Colest της Specchiasol

0 Comment

Νικήστε τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια με No Colest της Specchiasol

 

Εάν το καλοσκεφτείτε, δεν είναι λίγοι αυτοί που παίρνουν κάποιο φάρμακο για τη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των κυττάρων, στην παραγωγή ενέργειας και στην υγεία, γενικότερα.

Παρά τη σημαντικότητά τους, είναι πλέον γνωστό πως αυξημένα επίπεδα συνδέονται με καρδιαγγειακή νόσο, έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες καταστάσεις με αυξημένη νοσηρότητα και θνησιμότητα. Υπάρχει όμως κάποιος φυσικός τρόπος να προστατέψουμε την καρδιά και τα αγγεία, χωρίς να καταφύγουμε σε φάρμακα; Ναι, με τη βοήθεια του No Colest της Specchiasol!

 

Τι είναι η χοληστερίνη;

Συχνά αναφέρεται και ως χοληστερόλη και αποτελεί μορφή λίπους και δομικό στοιχείο των κυτταρικών μεμβρανών. Η χοληστερίνη στο αίμα βρίσκεται συνδεδεμένη με πρωτεΐνες δημιουργώντας τις λιποπρωτεΐνες. Κατηγοριοποιείται σε δύο βασικούς τύπους στην LDL, γνωστή και ως “κακή” χοληστερόλη και την HDL, ή αλλιώς και “καλή” χοληστερόλη.

 

Τι είναι τα τριγλυκερίδια;

Τύπος λιπαρών οξέων που χρησιμεύουν ως ενεργειακό νόμισμα των κυττάρων καθώς και για τη δημιουργία νέων κυττάρων και ορμονών. Η αύξηση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων, ονομάζεται υπερτριγλυκεριδαιμία, συνήθως συνυπάρχει με αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης και αυξάνει σημαντικά τον καρδιαγγειακό κίνδυνο.

 

Ρίξτε τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια φυσικά!

Συνένζυμο Q10 (CoQ10)

Ισχυρή αντιοξειδωτική ένωση που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων και συμμετέχει στη ρύθμιση των επιπέδων της “κακής” LDL χοληστερίνης. Απαραίτητο συμπλήρωμα για όσους λαμβάνουν στατίνες, μια κατηγορία φαρμάκων, για τη μείωση της χοληστερίνης.

Μαγιά Κόκκινου Ρυζιού (Red Yeast rice)

Παραδοσιακό Κινέζικο τρόφιμο που προέρχεται από τη ζύμωση της ζύμης Monascus purpureus, η οποία βρίσκεται στο κόκκινο ρύζι. Η δράση της οφείλεται σε μια ομάδα ουσιών που περιέχει που ονομάζονται μονακολίνες (monacolins). Συγκεκριμένα, η μονακολίνη K, λόγω της χημικής της δομής, δρά όπως ένα κοινό φάρμακο κατά της χοληστερίνης, τη λοβαστατίνη. Μπορεί να μειώσει κατά 10-33% τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης. Επιπλέον, περιέχει ισοφλαβόνες, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και φυτοστερόλες τα οποία συμβάλλουν και αυτά στη μείωση της χοληστερίνης.

Εκχύλισμα περγαμόντου

Προστατεύει τα αγγεία και την καρδιά χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε πολυφαινόλες. Μειώνει την “κακή” χοληστερίνη, τη φλεγμονή στα αγγεία ενώ προλαμβάνει και τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας.

Φυτικά ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (Omega 3)

Τα καρδιαγγειακά οφέλη από την λήψη ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, EPA (εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοσοεξανοϊκό οξύ), είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, καθώς βοηθούν σημαντικά στη μείωση των τριγλυκεριδίων ορού και ασκούν αντιφλεγμονώδη δράση. Συγκεκριμένα έχει φανεί πως μειώνουν τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και το σχηματισμό θρόμβων, προλαμβάνουν τη δημιουργία αθηρωματικής πλάκας και μειώνουν τον κίνδυνο αθηροσκλήρωση. Τα φυτικά ωμέγα 3 από μικροάλγη υπερέχουν έναντι των κοινών ιχθυελαίων όσον αφορά τη συγκέντρωση των βαρέων μετάλλων με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος τοξικότητας.

 

No Colest της Specchiasol

Συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει τα παραπάνω οφέλη σε μια μόνο κάψουλα. Η πλούσια σύνθεση του Specchiasol No Colest σε μονακολίνη, συνένζυμο Q10, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και περγαμόντο, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων, προστατεύοντας αποτελεσματικά την καρδιά και τα αγγεία.

Βρείτε στο Vita4you τη λύση και μια δυνατή και υγιή καρδιά με τη βοήθεια του Specchiasol No Colest.

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο