Πόσα γνωρίζεις για τη δημοφιλή Frezyderm Velvet Sunscreen Color Face SPF50;

0 Comment

frezy

Θέλετε σωστό μακιγιάζ και προστασία από τον ήλιο; Ανακαλύψτε τη Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF50+ 50 ml

  Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι οφείλουμε να προστατευτούμε από τον ήλιο. Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι με τα κατάλληλα αντιηλιακά προσώπου και σώματος. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και ταυτόχρονα ωραίο μαύρισμα, όμως κάποια από αυτά καταφέρνουν να ξεχωρίζουν! Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα αντηλιακά της σειράς Frezyderm Velvet. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες;

 • Το μεγάλο μειονέκτημα των αντηλιακών

  Μπορεί τα αντηλιακά να προσφέρουν προστασία από τον ήλιο, ωστόσο δημιουργούν και κάποια προβλήματα, κυρίως στις γυναίκες. Αυτά τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν τόσο με την υγεία, όσο με την ομορφιά και την εμφάνιση. Ένα αντηλιακό ή μία αντηλιακή κρέμα προσώπου, όσο καλά και να είναι, συνήθως προσδίδουν στην επιδερμίδα μία λιπαρή υφή μετά την εφαρμογή τους. Αυτή η λιπαρότητα, εκτός του ότι κάνει το δέρμα να γυαλίζει, κάνει και την εφαρμογή του make-up πολύ δύσκολη. Πολλές γυναίκες λοιπόν, συχνά αναγκάζονται να επιλέξουν ανάμεσα στην προστασία από τον ήλιο και το μακιγιάζ τους. Το πρόβλημα φυσικά είναι μεγαλύτερο με το αντηλιακό προσώπου, καθώς πρόκειται για την περιοχή του σώματος στην οποία εφαρμόζεται το περισσότερο, αν όχι όλο το μακιγιάζ.

  Εδώ και πολύ καιρό, οι εταιρίες κατασκευής καλλυντικών και αντηλιακών προσπαθούν να βρουν μία λύση που θα επιτρέπει στις γυναίκες να φορούν ένα αντηλιακό προσώπου, χωρίς να ανησυχούν για το μακιγιάζ τους. Η Frezyderm είναι η εταιρία η οποία φαίνεται να βρήκε τη λύση σε αυτό το πρόβλημα με τη σειρά της Frezyderm Sunscreen Velvet. Φέρνει λοιπόν την επανάσταση  στο χώρο, με τη “ναυαρχίδα” της, το Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF50!

 • Λίγα λόγια για τη Frezyderm

  Η Frezyderm είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ελληνικές εταιρίες και ειδικεύεται στην κατασκευή καλλυντικών και δερματολογικών προϊόντων.  Από το 1986 και μετά, διαθέτει τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, κορυφαία προϊόντα και πάντα σε τιμές προσιτές σε όλους τους πελάτες.

 

Η Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF 50

 1. Προστασία από τον ήλιο

  Aυτό που κάνει τα αντηλιακά Frezyderm Velvet να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι επιτρέπουν τη σωστή εφαρμογή μακιγιάζ. Όμως πρωτίστως είναι αντηλιακά! Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά ότι παρέχουν προστασία από τον ήλιο και τις βλαβερές ακτινοβολίες του. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο του λοιπόν, το Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF 50 παρέχει δείκτη προστασίας SPF 50. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύει το δέρμα από όλο το φάσμα των ακτίνων του ήλιου, δηλαδή την υπεριώδη, την ορατή και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Προσφέρει επίσης πολύ μεγάλη προστασία από την φωτογήρανση αλλά και από τις δυσχρωμίες που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο. Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ καλό αντηλιακό!

 2. Η πρωτοποριακή Frezyderm second skin technology

  Αυτό που κάνει τα Frezyderm αντηλιακά  της σειράς Velvet να ξεχωρίζουν, είναι η λεγόμενη τεχνολογία second skin που έχει εφεύρει η εταιρία. H συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει στο αντηλιακό μία βελούδινη υφή ακόμη και μετά την εφαρμογή του στο δέρμα. Από εδώ παίρνει και το όνομα της η σειρά Frezyderm Sun screen Velvet. Αυτό σημαίνει ότι το αντηλιακό δεν έχει λιπαρή υφή μετά την εφαρμογή του στην επιδερμίδα και δεν αφήνει λευκό υπόλειμμα. Έτσι, μπορεί εύκολα και άνετα να εφαρμοστεί το make up χωρίς να δημιουργηθούν ατέλειες και δυσχρωμίες, αφήνοντας ένα σταθερό αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι κρέμες αυτής της σειράς είναι πολύ ανθεκτικές στο νερό και στην εφίδρωση. Αυτό σημαίνει πως το Frezyderm Velvet SPF 50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν foundation, να γίνει δηλαδή η βάση του μακιγιάζ σας.

  Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα προϊόντα της σειράς Velvet διατίθενται με χρώμα και χωρίς. Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν primer. Για πιο φυσικό look, μπορείτε να επιλέξετε μια αντηλιακή κρέμα της σειράς χωρίς χρώμα, όπως το Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream SPF30. Φυσικά, για extra προστασία υπάρχει και με αντηλιακό δείκτη SPF50.

 3. Συσκευασία και ευκολία χρήσης

  Η Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF 50 διατίθεται σε μία πολύ όμορφη συσκευασία των 50 ml με αντλία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η αντλία δεν αφήνει τον αέρα να μπει στην συσκευασία και να αλλοιώσει την κρέμα και τη δραστικότητα της. Επίσης, βοηθάει στο να μην χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα όταν εφαρμόζουμε στο δέρμα, καθώς απλώνεται τόσο εύκολα και ομοιόμορφα, που αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα για να καλύψουμε το πρόσωπό μας.

 

Συμπέρασμα

  Στις μέρες μας, η προστασία από τον ήλιο, ειδικά στη χώρα μας που έχει μεγάλα ποσοστά ηλιοφάνειας, είναι σχεδόν αναγκαστική. Μέχρι τώρα, πολλές γυναίκες επέλεγαν να μην χρησιμοποιούν αντηλιακό προσώπου γιατί δεν τους επέτρεπε να φορούν σωστά το μακιγιάζ τους. Τα προϊόντα της σειράς Velvet από τη Frezyderm, έχουν πλέον λύσει αυτό το πρόβλημα. Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα, όπως το Frezyderm Sun Screen Velvet Color Face Cream SPF 50 ή και χωρίς χρώμα όπως το Frezyderm Velvet SPF 30, προσφέρουν άριστη προστασία από τον ήλιο, χωρίς να “χαλάνε” το make up. Είναι η τέλεια λύση για γυναίκες που θέλουν να είναι και όμορφες, αλλά και προστατευμένες από την ήλιο.

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο