Εποχιακή τριχόπτωση: Πώς αντιμετωπίζεται;

0 Comment

Hair loss autumn

Το φθινόπωρο πολλοί είναι αυτοί, άντρες και γυναίκες, που παρατηρούν μια αυξημένη τριχόπτωση. Είναι ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο που δεν θα πρέπει να ανησυχεί, όμως καλό θα ήταν να φροντίζουμε για την έγκαιρη αντιμετώπισή του.

Σε φυσιολογικά πλαίσια χάνουμε περίπου 50 τρίχες την ημέρα. Ωστόσο, από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρατηρούν μια αυξημένη απώλεια μαλλιών. Το γεγονός αυτό σχετίζεται, μεταξύ άλλων, με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς και με το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και συγκεκριμένα λόγω των ελεύθερων ριζών.

Η εποχιακή τριχόπτωση είναι ανησυχητική; 

Είναι, όμως, σημαντικό να τονίσουμε πως η εποχιακή τριχόπτωση αποτελεί ένα παροδικό, αισθητικό πρόβλημα που δεν μας ταλαιπωρεί για διάστημα μεγαλύτερο των δυο μηνών και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα τριχοτονωτικά προϊόντα και ειδικά συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να ενδυναμώσουν την τρίχα.

Τριχόπτωση και καλή διατροφή

Παράλληλα, προσέχουμε τη διατροφή μας. Οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν σπουδαίο ρόλο στη στιλπνότητα, την ανάπτυξη και τον όγκο των μαλλιών. Μια διατροφή πλούσια σε σίδηρο, ψευδάργυρο, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες θα βοηθήσει δραστικά στην τόνωση των τριχοθυλακίων, ενισχύοντας την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για την εποχιακή τριχόπτωση;

Μια καλή επιλογή είναι το συμπλήρωμα διατροφής HairTone Nails & Skin της Power Health, το οποίο αποτελεί το απόλυτο τρίπτυχο υγείας και ομορφιάς, καθώς πρόκειται για μία συνεργιστική φόρμουλα πλούσια σε θρεπτικά και ειδικά μελετημένα συστατικά που θα κάνει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια σας να την λατρέψουν! Μία μόλις κάψουλα καθημερινά αρκεί, για να έχετε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς που θα σας χαρίσει πλούσια μαλλιά, γερά νύχια και υπέροχο λαμπερό δέρμα!

Μην ξεχνάτε πως η εμφάνιση της εξωτερικής μας κατάστασης είναι ο καθρέφτης της εσωτερικής μας υγείας!

Στο Vita4you.gr θα βρείτε τo HairTone Nails & Skin της Power Health!

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο