Συμβουλές αποτοξίνωσης για καλύτερη κάθαρση του οργανισμού

0 Comment

Νιώθετε κουρασμένοι και σας λείπει ενέργεια; Νιώθετε φουσκωμένοι και κάνατε κατακρατήσεις; Μήπως έχετε απομακρυνθεί από τις υγιεινές σας συνήθειες; Προσπαθείτε να χάσετε βάρος και αντιμετωπίζετε δυσκολία; Μάλλον ήρθε η ώρα για αποτοξίνωση.

   Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία χαλάρωσης, καθαρισμού και εξυγίανσης του σώματος που ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Με τη σωστή αποτοξίνωση ο οργανισμός αποβάλλει τις τοξίνες, το σώμα τροφοδοτείται με θρεπτικά συστατικά και έτσι προστατεύετε την υγεία σας, ενώ, ταυτόχρονα νιώθετε ευεξία στο ανώτατο επίπεδο.

Green Purity

   Το Green Purity της Terra Nova είναι μια μοναδική σύνθεση βοτάνων φρέσκων ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried), που αποτοξινώνει όλα τα όργανα του σώματος, χωρίς όμως να προκαλεί παράλληλη απώλεια θρεπτικών συστατικών, όπως συχνά συμβαίνει με άλλα αποτοξινωτικά σκευάσματα. Ιδανικό για το συκώτι, το αίμα, τα νεφρά, το έντερο (χωρίς να έχει καθαρτική δράση), το λεμφικό σύστημα και την επιδερμίδα.

   Επιπλέον, μειώνει την κατακράτηση και συμβάλλει στην αποβολή των συσσωρευμένων βαρέων μετάλλων με ήπιο τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι δεν προκαλεί νωθρότητα και αίσθημα καταπόνησης, που πολύ συχνά αναφέρονται μετά από επιθετικές αγωγές αποτοξίνωσης. Το Green Purity, βάση της σύνθεσής του έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση, ισχυρή σύνθεση αλκαλοποίησης, είναι 100% φυτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Dandelion Artichoke Cysteine Complex

   To Terra Nova Dandelion, Artichoke και Cysteine Complex είναι πρωτοποριακή φυσική σύνθεση με ισχυρή αποτοξινωτική δράση.
Περιέχει πικραλίδα, αγκινάρα, κουρκουμά, μούρα σισάνδρας, πράσινο τσάι, τριφύλλι, πίτουρο ρυζιού, όλα βότανα αναγνωρισμένα για τις ισχυρές αποτοξινωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες τους. Για μέγιστη αποτελεσματικότητα έχουν συνδυαστεί με βιταμίνη C, κυστεΐνη, αλανίνη και ταυρίνη.

   Η σύνθεσή του ενισχύει την αποτοξίνωση του ήπατος, τη ροής της χολής, και είναι κατάλληλο για όσους λαμβάνουν χρόνια φαρμακευτική αγωγή, καταναλώνουν συχνά αλκοόλ ή τοξικές ουσίες, καθώς επίσης ως προληπτική αγωγή μερικές φορές το χρόνο.

Turmeric Root

   Ο κουρκουμάς είναι ένα superfood με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Μια από τις δράσεις του είναι και η προστασία της υγείας του ήπατος καθώς ενισχύει την αποτοξίνωσή του βελτιώνοντας τη λειτουργία του. Παράλληλα, αυξάνει τη σύνθεση και την αποβολή της χολής και βοηθώντας έτσι στη μείωση της χοληστερόλης.

   Το Terranova Turmeric είναι ολόκληρος βιολογικός κουρκουμάς φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές της ιδιότητες και έτσι με καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα, βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

0 Σχόλια

    Αφήστε Σχόλιο