Το φθινόπωρο φθάνει σιγά στο τέλος και του και οι ιώσεις και τα κρυολογήματα όλο και αυξάνονται. Θέλετε να έχετε ένα δυνατό ανοσοποιητικό; Δεν έχετε παρά να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας επιλέγοντας τον κατάλληλο σύμμαχο για το χειμώνα!

Vitamin C της Doctor’s Formulas

   Ισχυρή αντιοξειδωτική βιταμίνη η οποία βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Διεγείρει την παραγωγή και την λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων, τους φύλακες του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από το οξειδωτικό stress. Σε συνδυασμό με τα βιοφλαβονοειδή παρέχει καρδιαγγειακή προστασία. Η βιταμίνη C προέρχεται από camu camu, acerola και bitter orange για καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση. Ιδανικό για την πρόληψη ιώσεων και γρίπης αλλά και για ταχύτερη ανάρρωση.

Royal Tonic της Lanes

   Αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής με βασιλικό πολτό και πρόπολη, μία υπετροφή και ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά. Είναι ιδανικά συνδυασμένα για την τόνωση του οργανισμού και τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον περιέχει πρωτόγαλα (colostrum), μανιτάρια reishi, shitake, β –γλυκάνες και βιταμίνη Β6, στοιχεία που δυναμώνουν τον οργανισμό για την αντιμετώπιση γρίπης και κρυολογήματος, τονώνουν το σώμα, ενώ συμβάλουν επίσης και στην ταχύτερη ανάρρωση.

Moducare Modullon

   Ένα εξειδικευμένο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τη φυσική ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού καθώς και για την ανακούφιση της συμπτωματολογίας αυτοάνοσων παθήσεων. Η ενεργός του δράση οφείλεται στις β-σιτοστερόλες και το γλυκοζίτη που τις ενεργοποιεί, συστατικά τα οποία έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού σε στρεσσογόνες περιόδους. Κατάλληλο για άτομα επιρρεπή σε λοιμώξεις, κρυολογήματα ή με ιστορικό αυτοάνοσων παθήσεων που εμφανίζονται όταν εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα (π.χ. έρπης).

Echinaforce Hot Drink της A.Vogel

   Φυτικό συμπύκνωμα με βιολογική εχινάκεια και σαμπούκο (Sambucus nigra) για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γρίπης και του κρυολογήματος. Η εχινάκια, βοηθά την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων, διεγείροντας την άμυνα του οργανισμού και αυξάνοντας τα αντισώματα. Πλούσιο σε ανθοκυανίνες λόγω του σαμπούκου, ενισχύει το ανοσοποιητικό βοηθώντας στην ταχύτερη ανάρρωση και στη μείωση των συμπτωμάτων.

ImmuneBiotix της Quest

   Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό. Περιέχει β-1-3,1-6 γλυκάνες, σκόρδο, προβιοτικά, ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό και βιταμίνη D. Οι βήτα 1-3,1-6 γλυκάνες είναι ισχυρά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνουν τον κίνδυνο ιώσεων και άλλων λοιμώξεων από παθογόνους μικροοργανισμούς. Η φόρμουλα έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, ενώ παράλληλα ενισχύει την άμυνα του οργανισμού χάρη στα προβιοτικά στελέχη που περιέχει. Ιδανικό για άτομα που αρρωσταίνουν εύκολα και έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Astragalus, Elderberry & Garlic Complex της Terra Nova

   Αποτελεί μια πλήρη φόρμουλα βοτάνων και υπετροφών για τη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο αστράγαλος, ο σαμπούκος, το σκόρδο, το μανιτάρι μαϊτάκε, το πιπέρι καγιέν, σε συνδυασμό με μια σειρά βοτάνων και υπερτροφών, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, βοηθούν στην ταχύτερη ανάρρωση και αντιμετώπιση ιώσεων και των συμπτωμάτων τους (αναπνευστικό σύστημα) ενώ ταυτόχρονα τονώνουν το σώμα. Με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, αποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους για το χειμώνα τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση κρυολογήματος και ιώσεων.

Betaglucan της Health Aid

   Συμπλήρωμα με β γλυκάνες οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα συμμετέχουν και στο καρδιαγγειακό σύστημα. To ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζεται, ενώ χάρη στη βιταμίνη C και στο σελήνιο που περιέχει η φόρμουλα, προστατεύεται και από τη βλαβερή δράση των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη D3 καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού για τους χειμερινούς μήνες, ενώ η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ συμβάλλουν με τη σειρά τους στην καλή καρδιαγγειακή υγεία. Κατάλληλο για την πρόληψη εμφάνισης ιώσεων και κρυολογήματος.

Immunepid της Specchiasol

   Συμπλήρωμα διατροφής με αστράγαλο, βιταμίνη D3, προβιοτικά, και πρόπολη για την τόνωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η φόρμουλα βοηθά στην αντιμετώπιση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού, στη καλή γαστρεντερική υγεία ενώ επιπλέον προσφέρει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Βοηθά στην μείωση των συμπτωμάτων σε περιπτώσεις ίωσης, βρογχίτιδας και άσθματος ενώ τονώνει και θωρακίζει τον οργανισμό.

Vital Cold με Vitamin C & Propolis

   Προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Περιέχει λαυρικό οξύ με ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιιικές ιδιότητες, εκχύλισμα Andrographis paniculata που συμβάλλει στην διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και πρόπολη και ακετυλοκυστεΐνη με αντιμικροβιακές και βλεννολυτικές ιδιότητες. Συμβάλει στην αντιμετώπιση της γρίπης, ενώ η βιταμίνη C, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος συμμετέχουν στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύοντας τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρές.

Oliviotic της Power Health

   Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς πλούσιο σε ελαιοευρωπαΐνη, έχει αποδεδειγμένη φυσική αντιβιοτική δράση. Συμβάλει στην υγεία του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιιική και αντιβακτηριακή δράση. Πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά στοιχεία βοηθά στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης ενώ αποτελεί ένα από τους καλύτερους συμμάχους για την υγεία του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, κατά την περίοδο του χειμώνα.