Οξυγονώστε τον οργανισμό σας και αντιμετωπίστε τις ελεύθερες ρίζες!

0 Comment

    Όπως ίσως να γνωρίζετε, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το στοιχείο, και ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση υγείας. Ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο!

  Η έλλειψη του οξυγόνου συνδέεται με την εμφάνιση ασθενειών, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο. Επίσης, η δυσκολία του οργανισμού να αντιμετωπίσει τη βλαβερή επίδραση των ελευθέρων ριζών -γνωστή και ως «οξειδωτικό στρες»- είναι μια βασική αιτία για την εμφάνιση πρόωρης γήρανσης και πολλών φλεγμονών και παθήσεων.

  Οι κυριότεροι παράγοντες που ευθύνονται για την επιτάχυνση του οξειδωτικού στρες και τη μείωση της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οργανισμού είναι:

  • Το κάπνισμα
  • Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
  • Η ρύπανση της ατμόσφαιρας και των τροφίμων από τα χημικά λιπάσματα και τις τοξίνες
  • Το άγχος και το ψυχολογικό στρες,
  • Η λήψη τροφών φτωχών σε αντιοξειδωτικά
  • Η συχνή λήψη αντιβιοτικών
  • Οι διαταραχές του ύπνου
  • Η καθιστική ζωή ή και η υπερβολική άθληση

  Η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή την καταπολέμηση πολλών καταστάσεων, από απλά συμπτώματα μέχρι πολύπλοκες ασθένειες. Πώς όμως μπορούμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με οξυγόνο και να τον προστατεύσουμε από το οξειδωτικό στρες;

  Η διατροφή και η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής είναι η βασική πηγή για να οξυγονώσουμε το σώμα μας και ταυτόχρονα να το προστατεύσουμε από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Συμπληρώματα διατροφής που παρέχουν το   ζωτικό οξυγόνο   είναι:

1.   Το σταθεροποιημένο οξυγόνο ή Stabilized Oxygen. Επιτρέπει στην αιμοσφαιρίνη του αίματος να δεσμεύσει μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου από τους πνεύμονες και να οδηγήσει σε πιο υψηλό και υγιή κορεσμό στο αίμα.

2.  Το όζον (Ο3). Πρόκειται για μια ενεργή μορφή οξυγόνου, που έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί ένζυμα προορισμένα στην αδρανοποίηση των ελεύθερων ριζών.

3.  Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2O2) ή οξυζενέ. Απελευθερώνει το επιπλέον άτομο οξυγόνου που εμπεριέχεται στη μοριακή του σύνθεση, δημιουργώντας ένα καλά οξυγονωμένο περιβάλλον στο σώμα.

4.   Τα αντιοξειδωτικά ένζυμα σουπεροξειδική δισμουτάση (SOD), γλουταθειόνη, καταλάση, μελατονίνη και συνένζυμο Q10 διασπούν τις υπεροξειδικές ελεύθερες ρίζες.

  Η αύξηση του οξυγόνου στο αίμα έχει φανεί πως βελτιώνει πληθώρα λειτουργιών του οργανισμού, όπως τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τα επίπεδα ενέργειας, το ανοσοποιητικό, τη καρδιαγγειακή λειτουργία, την αντοχή, την υγεία του δέρματος, την αλκαλοποίηση του σώματος, αλλά και τη μείωση του πόνου. Βάλτε το στην καθημερινότητά σας και επωφεληθείτε!

Δείτε τα σχετικά προϊόντα εδώ

http://www.vita4you.gr/el/vitamines-simpliromata/antiokseidotika/antiokseidotikes-formoules/6480-detail.html

http://www.vita4you.gr/el/vitamines-simpliromata/antiokseidotika/antiokseidotikes-formoules/health-aid-air-oxy-100-ml-detail.html

http://www.vita4you.gr/el/prolipsi-ygeias/apotoksinosi/viogenesis-aerobic-stabilized-oxygen-70-ml-detail.html

 

 

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο