Τo Raspberry ketone στο αδυνάτισμα!

0 Comment

    Το αδυνάτισμα είναι κάτι που για άλλους αποτελεί μια πρόκληση και για άλλους μια ταλαιπωρία που συχνά επαναλαμβάνεται! Στην πραγματικότητα είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει κανείς ένα υγιές και όμορφο σώμα. Ωστόσο, συχνά πολλοί πέφτουν στην παγίδα να εξαντλούν τον οργανισμό τους με δίαιτες express και υπεργυμναστική. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν αντίθετα, είναι να εστιάσουν σε πιο υγιεινή διατροφή και συχνή, γυμναστική. Παράλληλα, πλέον υπάρχουν και αρκετά διατροφικά συμπληρώματα που σίγουρα δεν είναι μαγικά χαπάκια, αλλά μπορούν να βοηθήσουν να δούμε πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ανάμεσά τους και τo Raspberry ketone!

Τι είναι τo Raspberry ketone;

  Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό που το βρίσκουμε στα κόκκινα σμέουρα. Ο λόγος που χρησιμοποιείται ευρέως στο αδυνάτισμα είναι ότι βοηθάει το σώμα να κάψει λίπος, καθώς «διαλύει» τα λίπη μέσα στα κύτταρα.

Πώς λειτουργούν;

  To raspberry ketone, η κετόνη δηλαδή του σμέουρου αυξάνει την παραγωγή μια ορμόνης, της αδιπονεκτίνης. Όταν κάποιος είναι υπέρβαρος τα επίπεδά της στον οργανισμό πέφτουν, ενώ αντίθετα σε όσους διατηρούν φυσιολογικό βάρος και γυμνάζονται, τα επίπεδα αυξάνονται. Επιπλέον, η αδιπονεκτίνη βοηθάει το λίπος να μετατραπεί σε γλυκόζη, δηλαδή σε ενέργεια. Ο ίδιος μηχανισμός ενεργοποιείται όταν κάποιος γυμνάζεται.

  Από την άλλη μεριά, η αδιπονεκτίνη ρυθμίζει και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Πιο συγκεκριμένα, όταν καταναλώνετε τροφή αυτή μετατρέπεται σε γλυκόζη αίματος, η οποία παρέχει ενέργεια στον οργανισμό. Όταν όμως απελευθερωθεί απότομα πολλή γλυκόζη, τότε ο οργανισμός θα χρησιμοποιήσει την ποσότητα που έχει ανάγκη και την υπόλοιπη θα την μετατρέψει σε λίπος. Με τα raspberry ketones κάτι τέτοιο αποφεύγεται, καθώς η αύξηση της αδιπονεκτίνης οδηγεί σε πιο αργή μετατροπή της τροφής σε γλυκόζη. Παράλληλα, επέρχεται πιο γρήγορα κορεσμός και μειώνεται το αίσθημα της πείνας.

  Τα raspberry ketones επιταχύνουν τον μεταβολισμό και την απώλεια λίπους. Όμως, με την κατανάλωσή τους θα παρατηρήσετε και μια αύξηση της ενέργειάς σας, κάτι που θα σας διευκολύνει με τη γυμναστική σας ή οποιαδήποτε δίαιτα ακολουθείτε.

Πιο περιληπτικά λοιπόν, τα Raspberry ketones:

  • Αυξάνουν τον μεταβολισμό μας, με αποτέλεσμα να καίμε πιο εύκολα θερμίδες
  • Προωθούν την καύση λίπους
  • Αυξάνουν την ενέργειά μας

Ποια μορφή είναι καταλληλότερη;

  Γενικά, προτιμάται η λήψη συμπληρώματος, διότι η συγκέντρωση είναι πολύ υψηλότερη – ισοδύναμη με αυτή από 40 κιλά σμέουρα! Εάν κανείς προτιμούσε να καταναλώσει τα φρούτα, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο μιας και η ποσότητα θα ήταν υπερβολική, ενώ οι θερμίδες που θα κατανάλωνε δεν θα ευνοούσαν οποιαδήποτε προσπάθεια για δίαιτα! Για το λόγο αυτό η λήψη κάποιου διατροφικού συμπληρώματος θεωρείται καλύτερη οδός, μιας και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν υψηλή συγκέντρωση κετόνων σε μικρό όγκο.

Raspberry Ketone Plus

  Το Raspberry Ketone Plus είναι ένα από τα καλύτερα σκευάσματα που κυκλοφορεί με βάση τις κετόνες του raspberry. Όμως παράλληλα, περιέχει και αρκετές άλλες ουσίες που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στο αδυνάτισμα και ενισχύουν τη δράση του, όπως το πράσινο τσάι, το acai berry, το αφρικανικό mango, το μηλόξυδο κ.ά.

Raspberry Ketone Pure

  Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα περιέχει καθαρό εκχύλισμα Raspberry Ketone! Δεν περιέχει καφεΐνη, σόγια, σιτάρι ή γλουτένη, ενώ κατασκευάζεται με τα καλύτερα πρότυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο! Πλέον, κυκλοφορεί και με μεγαλύτερη περιεκτικότητα, στα 600 mg.

Τι να προσέξετε

  Συνήθως συστήνεται λήψη 100-200mg από Raspberry Ketone την ημέρα με το πρωινό γεύμα. Με αυτή την ποσότητα μπορεί κανείς να δει αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες. Υψηλές δόσεις δεν συστήνονται για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, υψηλή χοληστερίνη, υπέρταση, καρδιαγγειακά προβλήματα. Το καλύτερο είναι εάν κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας να συμβουλευτεί πρώτα το γιατρό του πριν τη λήψη οποιουδήποτε αδυνατιστικού προϊόντος.

  Υπάρχουν λοιπόν έξυπνοι τρόποι να βοηθήσουμε το σώμα μας να αδυνατίσει χωρίς να πεινάσουμε και χωρίς να θέσουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Το Raspberry ketone είναι ένας από αυτούς! Χρησιμοποιήστε το παράλληλα με σωστή διατροφή και ήπια άσκηση και δείτε γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο