Σεξουαλικότητα Τόνωση

Βρέθηκαν 33 προΐόντα

32 48 96
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Βρέθηκαν 33 προΐόντα

32 48 96
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Πληροφορίες - Σεξουαλικότητα Τόνωση

Ως σεξουαλική επιθυμία (libido) ορίζεται η σεξουαλική ορμή και επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί μεγάλο μέρος τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών.

Αιτία

Τα αίτια μείωσης της σεξουαλικής επιθυμίας διαφέρουν μεταξύ των φύλων. Κοινά αίτια αποτελούν τα προβλήματα σχέσης, η παχυσαρκία, η κατάθλιψη, η λήψη φαρμακευτικής αγωγής, ο αλκοολισμός, η χρήση ναρκωτικών καθώς και ορισμένες χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης, που επηρεάζουν σημαντικά την επιθυμία αλλά και την σεξουαλική ικανότητα.

Όσον αφορά τους άνδρες η libido μειώνεται φυσιολογικά με την ηλικία. Άλλες αιτίες αποτελούν η λήψη φαρμάκων, οι ενδοκρινικές διαταραχές, η υπνική άπνοια καθώς και τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Όσον αφορά τις γυναίκες τα αίτια μειωμένης libido είναι πολυπαραγοντικά και περιλαμβάνουν προβλήματα σχέσης, κοινωνικο-οικονομικούς λόγους, άγχος, κατάθλιψη καθώς και ορισμένες παθήσεις.

Διατροφή & Τρόπος Ζωής

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες