Hartmann Dermaplast Hydro Επίθεμα για τον επιχείλιο έρπητα 16τεμ

7,71 €
Εταιρία: Hartmann
Κωδικός: 536085
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
7.71
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

Η Hartmann παρουσιάζει τα DermaPlast Hydro, τα νέα επιθέµατα που χάρη στη σύγχρονη, υδροκολλοειδή τεχνολογία τους έχουν ήδη ξεχωρίσει ως µια απλή και διακριτική µέθοδος αντιµετώπισης των εξανθηµάτων του επιχείλιου έρπητα στα χείλη ή στη µύτη.

Αξιοποιώντας την υδροκολλοειδή τεχνολογία τους, τα DermaPlast Hydro απορροφούν το υγρό του εξανθήµατος, δηµιουργώντας ένα κατάλληλο περιβάλλον που επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επούλωσης και αποκατάστασης του δέρµατος. Παράλληλα, καλύπτουν διακριτικά το εξάνθηµα περιορίζοντας το τράβηγµα του δέρµατος, καταπραΰνουν τον πόνο και τη φαγούρα, περιορίζουν τον κίνδυνο περαιτέρω µόλυνσης και συµβάλλουν στην πρόληψη της δηµιουργίας κρούστας των ουλών. Χάρη στο εργονοµικό τους σχήµα, εφαρµόζονται εύκολα στα χείλη.

Διατίθενται σε εύχρηστη συσκευασία box των 16 τεµαχίων, µαζί µε καθρέφτη και λαβίδα.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις