Walmark Dialevel 60caps

Ειδική Τιμή 16,32 € Τιμή καταλόγου 25,11 €
Εταιρία:
Κωδικός: dialevel
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
16.32
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

Κάνει ευκολότερη τη ζωή αυτών που έχουν διαβήτη


     Το Dialevel περιέχει ένα συνδυασμό ουσιών που έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς. Επηρεάζει θετικά τα επίπεδα του σακχάρου του αίματος και αποτρέπει τη δημιουργία επιπλοκών στο νευρικό σύστημα, κατά τη διάρκεια του διαβήτη. Το προϊόν προορίζεται για ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη και για ανθρώπους με μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη (IGT). Η χρήση του συνιστάται επίσης για ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία με σκοπό να βοηθηθούν να μειώσουν το βάρος του σώματος τους.

Πως δρα το Dialevel:
     Το Dialevel περιέχει άλφα λιποϊκό οξύ (ALA), εκχύλισμα από κανέλα και οργανικά συνδεδεμένο χρώμιο. Το άλφα-λιποϊκό οξύ προστατεύει τους ιστούς από τη βλάβη που λέγεται οξειδωτικό stress, συμβάλλοντας κατά συνέπεια στην πρόληψη της δημιουργίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια του διαβήτη, ειδικά στη διαβητική νευροπάθεια. Το εκχύλισμα κανέλας υποστηρίζει την απορρόφηση της γλυκόζης μέσα στα κύτταρα και έτσι βοηθά να ρυθμιστούν τα επίπεδα της γλυκόζης και των λιπιδίων στο αίμα. Το χρώμιο βοηθά στη βελτίωση του ελέγχου των επιπέδων της γλυκόζης και των λιπιδίων και αυξάνει την αποτελεσματικότητα των αντιδιαβητικών φαρμάκων που λαμβάνονται. Σε μια συνηθισμένη διατροφή, το χρώμιο περιλαμβάνεται σε μη ικανοποιητικά επίπεδα. Για αυτό η συμπληρωματική λήψη είναι κατάλληλη ειδικά για τους ανθρώπους που πάσχουν από την μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη και διαβήτη. Έχει αποδειχθεί ότι οι διαβητικοί έχουν συχνά ένα μειωμένο επίπεδο χρωμίου στο αίμα τους.


Δράσεις:
• Βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα
• Χρήσιμο για τους πόνους, το αίσθημα ανησυχίας και το μούδιασμα στα κατώτερα άκρα, τα οποία είναι ένα σημάδι των επιπλοκών του διαβήτη
• Βοηθά στην αύξηση της δράσης της ινσουλίνης και στην χρήση της γλυκόζης από τα κύτταρα
• Συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα
• Δρα σαν αντιοξειδωτικό - βοηθά στην καταστροφή των ελεύθερων ριζών και προστατεύει το νευρικό σύστημα

Κάθε ταμπλέτα περιέχει:
Alpha lipoic acid (ALA) ..................................................200,00 mg
Cinnamon (Cinnamomum cassia extract 18:1)............. 55,60 mg
Chromium ......................................................................60,00 μg

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες
Δοσολογία: 1 - 2 ταμπλέτες την ημέρα με αρκετό νερό

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις